Şampiyon kayakçı Başkan Kocatepe’yi ziyaret etti

Şampiyon kayakçı Başkan Kocatepe’yi ziyaret etti :Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde 18- 20 Mart tarihleri arasında yapılan kayak yarışmalarında Türkiye Şampiyonu olan Utku Batın Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi ziyaret etti.

Artvin Atabarı Kayak Kulübü Başkanı antrenör Serdar Albayrak ve Fikri Özkan ile ziyarete gelen Utku Batın Öztürk’ü kutlayan ve çeyrek altın hediye eden Başkan Kocatepe, genç yaşta kayak sporunda Türkiye şampiyonu olmanın büyük bir başarı olduğunu belirterek, “Umut ediyoruz ki bu bir başlangıç olsun. Genç sporcumuz bu başarının devamını getirip Artvin’i en iyi şekilde temsil ederek büyük başarılara imza atsın. İlerleyen zamanlarda Türk Milli takıma kadar yükselip hem Artvin’i, hem bizleri onurlandıracağına inanıyoruz” dedi.

Artvin Atabarı Kayak Kulübü Başkanı antrenör Serdar Albayrak ise, başarıda büyük payı olduğunu söylediği Başkan Kocatepe’ye emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Etna Dağı'ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor - TeleferikHaber
GENEL

Etna Dağı’ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor

İtalya’nın simge doğal alanlarından biri olan Etna Dağı, her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlarken, dağın zirvesine ulaşımı sağlayan teleferik hattı da sıra dışı koşullar altında faaliyet göstermeye devam ediyor. Avrupa’nın en aktif yanardağlarından biri üzerinde hizmet veren teleferik sistemi, lav akıntıları, volkanik gazlar, yüksek sıcaklık ve sert rüzgarlarla mücadele ederek turistleri 🚡