Erciyes A.Ş’den ‘Artık Çekilmez Oldun’ Sloganıyla Eşler Arası Kızak Yarışması

Kayseri Erciyes A.Ş tarafından “Artık Çekilmez Oldun” sloganı ile evli çiftlerin katılacağı kızak yarışmasında heyecan, hırs, eğlence bir arada olacak.

30 Aralık 2018, 27 Ocak 2019, 24 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan kızak yarışlarının her birinde dereceye giren ilk üç çift 24 Mart 2019 da finalde yarışmaya hak kazanacaktır. Yarışmacı çiftler aynı noktadan başlayıp, eşini kızakla yukarı çektikten sonra, kızakta oturan yarışmacı bayrağı alarak hiç ara vermeden, yukarıdan aşağı doğru eşiyle birlikte kızakla kayarak başlangıç noktasına varmak için mücadele edecek.

Yarışmaya, evli olan çiftler online kayıt yaptırarak katılabilecek.

Yarışmacılar ise bu keyifli aktiviteye kayıt yaptıran eşler arasından kura ile organizasyon komitesi tarafından belirlenerek 27 Aralık perşembe günü saat 14:00 ‘da ilan edilecektir.

Online Kayıtlar 27 Aralık Perşembe saat 10:00’a kadar yapılabilecek.

GENEL

Ali Bahar: Antalya’nın Ekonomik Dinamosu

Ali Bahar, Antalya’nın ekonomik dinamosu olarak dikkat çekiyor. Şehrin kalkınmasına katkı sağlayan projeleri ve liderlik vizyonuyla, Antalya’nın geleceğini şekillendiriyor. Ekonomik büyüme ve sürdürülebilir gelişim için kritik bir rol oynamaktadır. […]

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*