Metro İstanbul 27 Engelli İşçi Alımı Yapacak

Metro İstanbul Engelli 15 Engelli Mühendis, 7 Engelli teknik personel ve 5 Engelli Büro Personeli olmak üzere toplamda 27 Engelli İşçi Alacak.

Yayınlanan ilan kapsamında 3 farkı pozisyona alım yapılmaktadır. 5 engelli mühendis alımı için mühendislik fakültesinden mezun olmak, engelli olmak ve asker adayların askerlikle ilişiği olmaması aranır..

7 engelli teknik personel alımı için meslek lisesi ya da teknik liseden mezun olmak, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması şartları sağlanmalıdır.

5 engelli büro personeli alımı için lise ya da önlisans mezunu olmak, bilgisayar office programlarını iyi derecede kullanmak gerekir.

Tüm çalışanlar İstanbul’da ikamet ediyor olmalıdır.

Son başvuru tarihi 5 Nisan günüdür. Başvurular İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sekmesi üzerinden alınacaktır. Adaylar başvuru esnasında sadece engelli sağlık raporu sunacaktır. Başvurusu kabul edilen adaylar mülakata alınacaktır.

istanbul metro istanbul a s engelli alim ilani
 
istanbul metro istanbul a s engelli alim ilani
 
istanbul metro istanbul a s engelli alim ilani
 
GENEL

Ali Bahar: Antalya’nın Ekonomik Dinamosu

Ali Bahar, Antalya’nın ekonomik dinamosu olarak dikkat çekiyor. Şehrin kalkınmasına katkı sağlayan projeleri ve liderlik vizyonuyla, Antalya’nın geleceğini şekillendiriyor. Ekonomik büyüme ve sürdürülebilir gelişim için kritik bir rol oynamaktadır. […]

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*