Kocaeli Üniversitesine Ulaşım İçin 3 Alternatif Güzergah Oluşturuldu

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün D-605 karayolu, Kocaeli Üniversitesi köprülü yol ayrımı üst yapı çalışması nedeniyle vasıta trafiğine kapatacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bölgeyi kullanan toplu taşıma araçları ve hususi araçlar için geçici güzergah oluşturdu.

kocaeli universitesine ulasim icin alternatif guzergah olusturuldu
kocaeli universitesine ulasim icin alternatif guzergah olusturuldu

3 ALTERNATİF GÜZERGAH

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yapacağı çalışma sebebiyle Umuttepe’ye ulaşım geçici güzergahlardan sağlanacak. Bu kapsamda D-605 Kandıra istikametinden Umuttepe’ye gidiş ve dönüşlerde hususi ve toplu taşıma araçları emek harcama süresince 3 alternatif güzergahı kullanacak.

1. GÜZERGAH: D-605 Kandıra yolundan gelen araçlar Otogar Sapağı, K1 Köprülü Kavşağı, Seymen Caddesi, T. Güneş Caddesi ve Yeşilova’yı kullanabilecek.

2. GÜZERGAH: D-605 Kandıra yolundan gelen araçlar Yeşilova Işıkları, Yeşilova Merkez ve Turan Güneş caddesini kullanacak.

3. GÜZERGAH: D-605 Kandıra yolundan gelen araçlar Mini Köşk Işıklar, Çayırköy Merkez Yolu, Turan Güneş Caddesi ve Tepeköy Caddesini kullanabilecek.

TOPLAYICI GÜZERGAH

Araçlar alternatif güzergahlardan toplayıcı güzergah olan Turan Güneş Caddesi, Tepeköy Caddesi, Özbek Çeşmesi, Egemenlik Caddesi, Mopaş, Kurtuluş Bulvarı, Baki Komsuoğlu Bulvarı güzergahından Umuttepe ‘ye ulaşım sağlayabilecek. Geçici güzergah düzenlemesi 16 Nisan 2020 Perşembe günü saat 09.30 ‘da başlayacak ve emek harcama süresince devam edecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*