Muhafazakar Türk Instagram Fenomenleri

Muhafazakar Türk Instagram Fenomenleri
Muhafazakar Türk Instagram Fenomenleri

Yazımızda sizlere instagram muhafazakar fenomenler ile alakalı kısa bilgiler vereceğiz ama öncelikle influencer kavramı üzerine değinmek istiyorum. Adeta yeni bir meslek olan influencer adı nedir? Sosyal medya platformlarında normal reklamların dışında içimizden birisi ile tanıtımlar çok fazla çoğaldı.

Bunun en büyük sebebi ise bizi yıllar yılı ekran başına bağlayan televizyonların, önemini kaybetmesi ve öncelik sırasını elimizde ki telefonlara bırakması olarak sıralayabiliriz.

Bir çok farklı sektöre hitap eden influencerlar, artık muhafazakar camiada da yankı bulmaya başladı. Youtube platformu olsun, instagram olsun bu iki sosyal medya platformunda influencerlar hayran kitlelerine hitap etmeye başladı. Sizlere yazımızda bu platformları aktif bir şekilde kullanan muhafazakar sosyal medya fenomenlerini vereceğiz.

Instagramın Türk Muhafazakar Fenomenleri

Ünlü markaların en güzel kombinlerini kendilerine yakıştıran bu güzel fenomenlerin takipçi sayıları hızla artıyor. Sadece instagram da olanlar da var, her iki platformda olanlarda, son 10 yılda ki süreçte tesettür giyim markalarının çoğalması ile birlikte geniş bir pazar oluştu. Bu büyük rekabetten en çok nasiplenenler ise sosyal medyanın güzel fenomenleri oldu.

Rabia Sena Sever

Rabia Sena SeverRabia Sena Sever instagram da yer almadan öncede oldukça popülerdi, nitekim o bir tesettür giyim modacısı. Instagram platformunda 940 bin takipçiye sahip ünlü fenomenin 1500’ü aşkın gönderisi bulunmaktadır.

Hülya Aslan

Hülya AslanÜnlü bir moda danışmanı olan Hülya Aslan’ın da instagram profilinde hatırı sayılır bir takipçi kitlesi var. Tesettür modasının öncü isimlerinden olan Hülya Aslan’ın instagram platformunda 575 bin takipçisi mevcuttur.

Muhafazakar Genç Fenomen Aslı Afşaroğlu

Asli Afşaroğluİzmir’de ikamet eden güzel instagram fenomeni, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Psikoloji okumaktadır. Youtube ve instagram sosyal medya hesaplarını çok aktif kullanan genç muhafazakar fenomen kombinleri severek takip ediliyor.

Ebru Sever Türk

Ebru Sever TürkAslen Rize’li olan güzel instagram fenomeni evli olmakla beraber bir çocuk annesidir. Instagram ve youtube platformlarında çok aktif olan Ebru Sever Türk’ün instagram da 760 bin takipçisi bulunmaktadır. Ebru Sever Türk’ün tüm kombinlerine ulaşmak için tıklayınız.

Rimel Aşkına Hilal

Instagram hesabında 447K takipçisi olan genç muhafazakar fenomen farklı içerikler ile hayranlarının karşısına çıkmaktadır.

Son olarak yazı sonunda verdiğim sitemi sizlere tanıtmak istiyorum. Makyaj, diyet, sağlık, moda içeriklerinin yanı sıra tiktok fenomenler, instagram muhafazakar fenomenler, tesettür giyim, kombin gibi kategorilerde yüzlerce içeriğe sahip olan sitemizi aşağıda ki linkten ziyaret edebilirsiniz.

https://www.tesetturgiyim.org/

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*