Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü ve Teleferik Fiyatı 2022

Fethiye Oludeniz Babadag Yamac Parasutu ve Teleferik Fiyati
Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü ve Teleferik Fiyatı 2022

Uzun yıllardan beri yapılması düşünülen Babadağ Teleferik projesi nihayet bitti ve hizmete girdi. Şimdi yerli, yabancı turistler ile yamaç paraşütü pilotlarına hizmet vermeye başladı. En çok sorulanın başında Fethiye Teleferik açıldı mı ? Ölüdeniz Babadağ Teleferik Fiyatları ne kadar, Teleferik hangi saatleri arasında hizmet veriyor, Babadağ’da neler var , ne yapılır, Fethiye Babadağ Yamaç Paraşütü fiyatları ne kadar konuları araştırılmaktadır.

Fethiye Babadağ Teleferik Açıldı mı ?

07.06.2021 tarihinde hizmete giren Ölüdeniz Babadağ Teleferik Hattı açıldı. Misafirler ilk önce 1200 mt Yamaç Paraşütü pistine ve istasyonuna daha sonra 1700 mt Yamaç Paraşütü pisti ve istasyonuna ulaşabilmektedir. Başlangıç noktasından ortalama 20 dakika da gibi sürede 1700 mt ye ulaşıbilmektedir. Daha yukarıda yer alan 1800 ve 1970 mt Yamaç Paraşütü pistlerine ve istasyona ulaşmak için Telesiyej kullanılmaktadır.

Ölüdeniz Babadağ Teleferik Fiyatları ne kadar ?

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Teleferik Fiyatları 2022 yılı için 0-6 yaş çocuklar ücretsiz, vatandaşlar (yetişkinler) için kişi başı 140 TL, çocuklar için ise 105 TL olarak açıklanmıştır.

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Cable Car Prices are announced as 0-6 years old children free of charge for 2022, 140 TL per person for citizens (adults) and 105 TL for children.

Teleferik hangi saatleri arasında hizmet veriyor ?

Fethiye Babadağ Teleferik sabah 08:00 ila 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Fethiye Ölüdeniz Babadağ’da neler var , ne yapılır ?

Fethiye Ölüdeniz Babadağ da bulunan seyir teraslarında manzarayı izleyebilir, restaurantlardan ve cafelerden hizmet alabilirsiniz. 1200 mt pistinde önümüzdeki günlerde yapılacak konserlere katılabilir, çocuklar için yapılacak aktivite parkurlarından faydalanabilirsiniz.

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü fiyatları ne kadar?

Fethiye Oludeniz Babadag Yamac Parasutu fiyatlari

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü fiyatları kişi başı dönemsel olarak farklılık gösterse de tatil öncesi yamaç paraşütü fiyatları hakkında Fethiye Ölüdeniz de Yamaç Paraşütü fiyatları hakkında detaylı bilgi için babadagtravel.com.tr adresini ziyaret edebilir. 0538 773 8048 nolu hattımızdan rezervasyon yapabilirsiniz. Fethiye Ölüdeniz Teleferik Fiyatları ve restaurant hakkında bilgiyi ve bilet satın almak kırtur.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

GENEL

Ali Bahar: Antalya’nın Ekonomik Dinamosu

Ali Bahar, Antalya’nın ekonomik dinamosu olarak dikkat çekiyor. Şehrin kalkınmasına katkı sağlayan projeleri ve liderlik vizyonuyla, Antalya’nın geleceğini şekillendiriyor. Ekonomik büyüme ve sürdürülebilir gelişim için kritik bir rol oynamaktadır. […]

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*