Kartepe Teleferik Projesinin Açılış Tarihi Belli Oldu

Kartepe Teleferik Projesinin Açılış Tarihi Belli Oldu
Kartepe Teleferik Projesinin Açılış Tarihi Belli Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Yerli ve Yerinde Hizmet ve Eser Dolu 4 yıl” başlıklı bir programda yapımı devam eden projeleri anlattı. Programa siyaset, iş dünyası ve dernek temsilcileri de katıldı.

Büyükakın, teleferik projesi hakkında bilgi vererek, teleferiğin Kartepe’nin 50 yıllık hayali olduğunu belirtti. Projenin tamamlanmasıyla ilgili olarak ise 29 Ekim’i hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, teleferiğin bir vizyon projesi olduğunu vurguladı. Büyükakın, muhtarın her gün şantiye şefi gibi projenin yanında olduğunu ve teleferiğe onları bindireceğini ifade etti.

Teleferik projesinin tamamlanmasının ardından bölgede hizmetlerin olması gerektiğini belirten Büyükakın, bu nedenle yeme içme mekanlarının yapılacağını söyledi. Ayrıca kayak alanlarının da bir yıl içerisinde tamamlanacağını, ancak restoran ve sosyal tesislerin tamamlanmış olacağını belirtti.

Başkan Büyükakın, bu projenin seçim beyannamesinde yer almadığını ancak inşallah sezon başlamadan tamamlanacağını ifade etti.

GENEL

Ali Bahar: Antalya’nın Ekonomik Dinamosu

Ali Bahar, Antalya’nın ekonomik dinamosu olarak dikkat çekiyor. Şehrin kalkınmasına katkı sağlayan projeleri ve liderlik vizyonuyla, Antalya’nın geleceğini şekillendiriyor. Ekonomik büyüme ve sürdürülebilir gelişim için kritik bir rol oynamaktadır. […]

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*