23 Nisan Toplu Ulaşım Ücretsiz Mi?

İstanbul’da 23 Nisan Toplu Ulaşım Ücretsiz Mi?

İstanbul'da 23 Nisan Toplu Ulaşım Ücretsiz Mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da resmi tatil olarak kutlanacak. İstanbul’da İETT toplu ulaşım araçlarından ücret alınmayacak. Özel günlerde olduğu gibi 23 Nisan’da İstanbul’da metro, metrobüs, tramvay, otobüs gibi toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet verecek. Ancak belirli hatlarda ücretsiz uygulama geçerli olmayabilir.

23 Nisan Toplu Ulaşım Ücretsiz Mi?

Ulaştırma Bakanlığından 23 Nisan Açıklaması

Ulaştırma Bakanlığından 23 Nisan Açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bakanlık olarak gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. Ankara ve İstanbul’da bakanlığa bağlı toplu ulaşım araçlarında taşıma hizmeti ücretsiz olacak. Marmaray, Başkentray, İZBAN gibi hatlar da bu kapsamda ücretsiz hizmet verecek. Bakan Uraloğlu, çocukların bayram coşkusunu aileleriyle doya doya yaşamalarını istediklerini vurguladı.

23 Nisan Toplu Ulaşım Ücretsiz Mi?

Antalya İçin Ücretsiz Toplu Taşıma Hizmeti

23 Nisan Toplu Ulaşım Ücretsiz Mi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçlarını ücretsiz olarak hizmete sunacak. ANTRAY ve nostalji tramvayı da dahil olmak üzere belediyenin toplu ulaşım araçları, vatandaşların bayram kutlamalarına rahatça katılmalarını sağlayacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*