Ramazan Bayramı’nda Toplu Ulaşım Ücretsiz Mi?

Ramazan Bayramı’nda toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olup olmadığı konusu merak ediliyordu. Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun açıklamalarıyla bayram tatili süresince bazı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak.

İstanbul’da Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

İstanbul'da Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

İstanbul’da Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz olacak mı sorusuna İETT’den gelen açıklama netlik kazandı. Bayramın ilk üç günü, 10-11-12 Nisan tarihlerinde kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ı olan vatandaşlar ücretsiz seyahat edebilecekler.

Bayram Tatilinde Toplu Taşıma Durumu

Bayram Tatilinde Toplu Taşıma Durumu

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, bayram tatili süresince karayolları, demiryolları ve denizyollarında alınan önlemler hakkında bilgi verdi. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak. Ayrıca Marmaray, metrolar ve İZBAN gibi hatlar da ücretsiz hizmet verecekler.

Ramazan Bayramı'nda Toplu Ulaşım Ücretsiz Mi?

Bayram Tatili Süresi ve İdari İzinler

Bayram Tatili Süresi ve İdari İzinler

Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan Cuma günü sona erecek. Bayram tatili ise 9 gün sürecek. Tatil öncesi 8 Nisan Pazartesi ve arife günü olan 9 Nisan idari izin kapsamında olacak. Böylece bayram tatili toplamda 9 güne uzatılmış olacak.

Ramazan Bayramı'nda Toplu Ulaşım Ücretsiz Mi?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*