5 Mayıs 2024 Süper Loto Sonuçları ve Çekiliş Bilgileri

5 Mayıs 2024 Süper Loto Sonuçları

5 Mayıs 2024 Süper Loto Sonuçları

5 Mayıs 2024 Süper Loto sonuçları ve kazandıran numaralar bu akşam belli oldu. Şans oyunu tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Süper Loto’da pazar akşamı bir çekiliş heyecanı daha yaşandı. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr’den saat 21:30’da gerçekleşen çekiliş noter huzurunda tamamlandı. Bu akşamki Süper Loto canlı çekilişinde 83.009.784,20 TL’lik dev ikramiye sahibini buldu. Büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı numaralar 22-24-26-27-30-59 oldu.

5 Mayıs 2024 Süper Loto Sonuçları ve Çekiliş Bilgileri

Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Süper Loto Çekiliş Sonuçları

Süper Loto’nun bu akşam saat 21.30’da gerçekleştirilen çekilişinde, 83.009.784,20 TL’lik büyük ikramiye sahibini buldu. Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline ekranı üzerinden yayınlanıyor.

Süper Loto Kuralları ve Oynama Şekli

Süper Loto Kuralları ve Oynama Şekli

  • Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur.
  • Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.
  • Kazanma oranı oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir.

Süper Loto’yu online oynamak için www.millipiyangoonline.com ve/veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir ve hemen kupon oluşturmaya başlayabilirsin. Ayrıca en yakın Milli Piyango satış bayilerimizi ziyaret ederek, ikramiye ve kazanma oranı artarak yenilenen Süper Loto’yu oynamaya devam edebilirsin.

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılır. Süper Loto çekilişlerini Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilir veya sonuçlar sayfasından çekiliş sonuçlarını takip edebilirsin.

Oynadığın her kolon sadece 10 TL’dir. 18 yaşından büyük olan herkes Süper Loto oynayabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*