İSG Sınavı Detayları ve Sonuç Tarihi

İSG 1 Sınavı Detayları

İSG 1 Sınavı Detayları

İSG 1 sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı, bugün uygulanan sınavla adayların gündemine geldi. Sınav sonuçları değerlendirilirken yalnız doğru cevaplar dikkate alınacak, yanlış cevaplar dikkate alınmayacak. Puan değerlendirmesi her sorunun değeri aynı olmak üzere 100 puan üzerinden yapılacak.

İSG Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

İSG Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

Peki İSG soru kitapçığı ve cevap anahtarı nasıl, nereden görüntülenir? İşte ÖSYM ekranı ile İSG-1 temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı kağıdı…

İSG Cevap Anahtarı Ne Zaman Açıklanacak?

İSG Cevap Anahtarı Ne Zaman Açıklanacak?

İş Sağlığı ve Güvenliği Sınavı 5 Mayıs 2024 günü gerçekleştirilecek. İSG sınavı cevap anahtarının sınavın ardından ÖSYM tarafından erişime açılması bekleniyor.

İSG Sonuç Tarihi

İSG Sonuç Tarihi

İSG sonuç tarihi, ÖSYM sınav takvimi ile belli oldu. İş Sağlığı ve Güvenliği Sınavı sonuçları, değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 30 Mayıs’ta erişime açılacak. Sınav sonuçları, ÖSYM’nin internet sayfasından duyurulacak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecek. Sonuç bilgisinde doğru/yanlış cevap sayıları ve adayın aldığı puan belirtilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*