Erciyeste gece kayak keyfi

Erciyeste gece kayak keyfi :Türkiye’de ve Avrupa’da kayak sezonu kapanırken, Erciyes’te halen gece kayağı keyfi yaşanıyor.

Otellerden gelen talepler doğrultusunda mekanik tesisleri gece de çalıştırdıklarını ve kayakseverlere kayak yapma imkanı sunduklarını belirten Erciyes A.Ş Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı, çok bereketli bir kış sezonu geçirdiklerini belirterek, “Bu sezon Erciyes’e hem kayakseverlerin hem de günübirlikçilerin ilgisi çok büyük oldu. Zaman zaman 50-60 bin kişiyi ağırladığımız oldu. Dört farklı giriş noktasından birbirine entegre olmuş kayak pistleriyle Erciyes, ülkemizin en iyi ve en gelişmiş kayak merkezi konumunda. Bunun yanı sıra dünyada da adı giderek yayılıyor. Kar yağışının bu yıl fazla olması, Nisan ayı sonuna kadar burada kayak yapmaya olanak sağladı. Otellerden gelen talep üzerine de bugün mekanik tesislerimizi çalıştırdık ve gece kayağı yapmalarına olanak sağladık. Hem yurdumuzun değişik yerlerinden hem de dünyanın farklı yerlerinden gelen kayakseverler burada gece bile kayak yapmanın keyfini yaşıyor” dedi.

Gece kayağı yapan kayakseverler de diğer yerlerde sezon çoktan kapanmışken burada gece bile kaymanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, hem gösterilen ilgiden hem de kurulan tesislerden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne ve Erciyes A.Ş’ye teşekkür ettiler.

Bursa Teleferiğinde Sağlık Personeline Yüzde 50 İndirim - TeleferikHaber
Bursa

Bursa Teleferik Bakım İçin 20 Gün Kapanacak

Bursa ile Uludağ arasındaki ulaşımın önemli alternatiflerinden Bursa Teleferik, kış sezonu öncesinde gerçekleştirilecek bakım ve teknik kontroller nedeniyle seferlerine geçici olarak ara verecek. 5 Ekim’de kapanması planlanan tesisin, çalışmaların tamamlanmasının ardından 26 Ekim’de yeniden hizmete alınması hedefleniyor. Uludağ’a ulaşımda özellikle turistler ve vatandaşlar tarafından yoğun kullanılan teleferik hattında, kış şartları 🚡