MENA Ülkeleri Zirvesi’nden Tahtalı’nın zirvesine

MENA Ülkeleri Zirvesi’nden Tahtalı’nın zirvesine :Serik’te düzenlenen 1’inci Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Antalya Zirvesi’ne katılan heyet, Tahtalı Dağı’nın zirvesinde kar keyfi yaptı.

Serik’te düzenlenen 1’inci Uluslararası Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri Antalya Zirvesi’ne katılan heyet, Tahtalı Dağı’nın zirvesinde kar keyfi yaptı.

Belek’te düzenlenen 1’inci Uluslararası MENA Ülkeleri Antalya Zirvesi’ne katılan 240 seyahat acentesi yetkilisi, büyükelçiler, diplomat ve bürokratlar ile 70 medya mensubu zirvedeki ikili ilişkilerin yanı sıra yaptıkları gezilerle de bölgeyi keşfetme şansı buldu. Belek’teki zirvede Türk turizmcilerle bir araya gelen heyet, Kemer’de Olympos Teleferik ile 2365 metrelik Tahtalı Dağı’nın zirvesine çıktı. Zirvede karla eğlenen heyet, bol bol fotoğraf çektirdi.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, “Rus piyasasının düşmesinden sonra, Alman piyasasının artmasını bekliyoruz. Bu arada Arap piyasası da bizim için oldukça önem taşıyor. Araplar deniz, kum, güneş dışında dağı da çok sevdikleri için biz de gelen misafirlerimize bu fırsatı sunmak istedik. Ortadoğu ülkelerinden gelen grupları zirveye taşıdık ve bu güzel heyecanı kendilerine tattırmaya çalıştık. Buradaki bu gruplar yaz sezonu tanıtımı için oldukça önemli” dedi.