En fazla kar kalınlığı nerede ölçüldü

En fazla kar kalınlığı nerede ölçüldü :Türkiye’de oldukça yağışlı geçen bir kışın ardından kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 217 santimetreyle Bolu’daki Kartalkaya’da kaydedildi.

Türkiye’deki kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 217 santimetreyle Bolu’daki Kartalkaya’da kaydedildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Kartalkaya’yı 205 santimetreyle Bursa’daki Uludağ, 176 santimetreyle Kocaeli’ndeki Kartepe, 148 santimetreyle de Kayseri’deki Erciyes kayak merkezleri izledi.

Kars’taki Cıbıltepe Kayak Merkezi ile Isparta’daki Davraz Kayak Merkezi’nde 140, Elazığ’daki Hazarbaba Kayak Merkezi’nde 130, Kastamonu’daki Ilgaz Kayak Merkezi’nde 120, Erzurum’daki Konaklı Kayak Merkezi’nde 102, Palandöken Kayak Merkezi’nde 98 ve Çankırı’daki Yıldıztepe Kayak Merkezi’nde 47 santimetre ölçüldü.

 

Bursa’da Öğrenciye Karne Hediyesi Ücretsiz Teleferik Bileti - TeleferikHaber
Bursa

Bursa’da Öğrenciye Karne Hediyesi Ücretsiz Teleferik Bileti

Bursa Teleferik ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencileri ve öğretmenleri sevindirecek dev bir sosyal destek projesine imza attı. İmzalanan iş birliği protokolüyle, 2025-2026 eğitim öğretim yılının sonunda Bursa’daki binlerce öğrenci Uludağ’ın eşsiz manzarasını ücretsiz keşfetme fırsatı yakalayacak. İlkokul ve Ortaokullara Ücretsiz Geçiş Proje kapsamında, karne gününde Bursa genelindeki tüm 🚡