Laralı öğrenci ve velilerinin Erciyes’te kayak keyfi

Laralı öğrenci ve velilerinin Erciyes’te kayak keyfi :Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları yaklaşık 200 öğrenci ve velisiyle Erciyes Dağı Kayak Merkezi’ne gezi düzenledi. Öğrenciler öğretmenleri ve velileri ile birlikte kızaklarla kayarak karın tadını çıkardı.

Bu yıl kar yağışı fazla olduğu için Erciyes Kayak Merkezi birçok misafiri ağırlıyor. Sabah okulda kahvaltı yapan öğrenci ve veliler ardından Kayseri’ye hareket etti. Veliler ve öğrenciler kayak keyfinin ardından okul tarafından ikram edilen ekmek arası sucuk ve kavurma ile güç toplayıp tekrar eğlenmeye, kaymaya devam etti.

Geziden oldukça keyif aldığını söyleyen öğrenci velisi Yasemin Yılmaz, “Lara Koleji’ne bizlere böyle güzel bir gezi fırsatı sundukları için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon oldu. Böyle fırsatlarla bizlerin çocuklarımızla daha güzel vakit geçirmelerine vesile oluyorlar. Bu tip geziler sayesinde diğer velilerle ve öğretmenlerle tanışma imkanı buluyoruz. Okulumuz hem öğrencilerimizle hem de bizimle ilgileniyor. Tüm öğretmenlere ve okul idaresine teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul Müdürü Ulaş İnönü ise “Erciyes gezisini her yıl düzenliyoruz. Her mevsimin ayrı güzelliğinin olduğunun farkındayız. Velilerimiz ve öğrencilerimizle çok güzel vakit geçirdik. Katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.