Cıbıltepe Kayak Merkezinin Yolları Asfaltlanıyor

Cıbıltepe Kayak Merkezinin Yolları Asfaltlanıyor :Türkiye’nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi’nin yolları sıcak asfaltla kaplanıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Sarıkamış Belediyesi tarafından yaptırılan sıcak asfalt çalışmaları havaların ısınmasıyla hız kesmeden devam ediyor.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, gerek ilçe merkezi gerekse kayak tesisleri bölgesinin gelişmesi ve güzelleşmesi için bütün imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Kayak merkezinin yapılan yatırımla yerli ve yabancı turistlere hizmet edecek modern yapıya kavuşacağını ifade eden Toksoy, şunları kaydetti:

“İlçemizin her tarafında yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemesi gibi yapılan çalışmalarla son iki yılda adeta şantiyeye döndü. Özellikle Cıbıltepe Kayak Merkezimizi, ülkemiz ve bölgemiz açısından çok önemsediğimiz için önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu sene kar yağana kadar çalışmalarımızı kayak merkezimizde yoğunlaştırdık. Şu anda oteller ve telesiyej bölgesindeki servis yollarını sıcak asfaltla kaplıyoruz. Tabi bu çalışmalarda her zaman desteklerini eksik etmeyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan’a şükran borçluyuz. Ayrıca Kars Milletvekilimiz Selahattin Beyribey, Kars Valimiz Rahmi Doğan ve Sarıkamış Kaymakamımız Yuzuf İzzet Karaman’a yaptıkları katkılardan dolayı ilçem adına teşekkür ediyorum. Bizim tek amacımız var. O da şehitler diyarı turizm cenneti olan ilçemizi Türkiye’nin ve Kafkasların gözde yeri haline getirmektir.”