1 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları ve Nasıl Oynanır?

1 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı

1 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı

1 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar belli oldu. Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği Çılgın Sayısal Loto çekilişi 1 Nisan Pazartesi günü saat 21:30’da noter huzurunda Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr’den canlı yayınlandı. Canlı çekilişte büyük ikramiye devretti. 5 bilen 4 talihli de 321.139,35 TL’nin sahibi oldu. Çılgın Sayısal Loto sonuçlarını millipiyangoonline.com’dan ve aşağıdaki ekrandan öğrenebilirsiniz. İşte, bu akşamki Çılgın Sayısal Loto sonucu online sorgulama ekranı ve kazandıran numaralar.

1 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları ve Nasıl Oynanır?

Çılgın Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

Çılgın Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyundur. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

  • “6 bilen”: Kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.
  • “5+1 bilen”: Kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlardır.
  • “5 bilen”: Kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı numaranın “Joker” numarasından farklı olduğu kombinasyonlardır.
  • “4 bilen”: Kazanan kombinasyonun 4 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.
  • “3 bilen”: Kazanan kombinasyonun 3 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.
  • “2 bilen”: Kazanan kombinasyonun 2 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılır. Çılgın Sayısal Loto çekilişlerini Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilirsin.

1 Nisan Çılgın Sayısal Loto Sonuçları ve Nasıl Oynanır?

GENEL

Ali Bahar: Antalya’nın Ekonomik Dinamosu

Ali Bahar, Antalya’nın ekonomik dinamosu olarak dikkat çekiyor. Şehrin kalkınmasına katkı sağlayan projeleri ve liderlik vizyonuyla, Antalya’nın geleceğini şekillendiriyor. Ekonomik büyüme ve sürdürülebilir gelişim için kritik bir rol oynamaktadır. […]

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*