Türk kayağı yüksek teknoloji ile donatılıyor

Türk kayağı yüksek teknoloji ile donatılıyor :Erzurum’da yüksek teknolojiyle donatılan ve gelecek yıl hizmete girmesi planlanan Kayak Bakım Merkezi’nde test çalışmaları başladı

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum’da yüksek teknolojiyle donatılarak yapılan Kayak Bakım Merkezi’nde testlere başlandı.

Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avusturyalı Wintersteiger AG firması yetkilileriyle ekim ayında yapılan protokol gereği başlatılan çalışmalar kapsamında getirilen cihazlarla, federasyonun Erzurum ofisinde bakım merkezi oluşturulduğunu söyledi.

Yeni yılda açılışı gerçekleştirilen merkezin milli takımların gelişmesine katkı sağlayacağını belirten Kıyıcı, merkezde testlerin başladığını ifade etti.

Milli takım sporcularının yarışmalarda daha üstün performans göstermelerinde malzemelerin önemli olduğunu anlatan Kıyıcı, “Kayak takımlarının iyi bir şekilde yapımı için milli takımımıza hizmet vereceğiz. Daha sonra spor kulüplerimize bu hizmeti sunacağız. Bazı zamanlarda da isteyen kayakseverlere hizmet vereceğiz” dedi.

Bursa Teleferiğinde Sağlık Personeline Yüzde 50 İndirim - TeleferikHaber
Bursa

Bursa Teleferik Bakım İçin 20 Gün Kapanacak

Bursa ile Uludağ arasındaki ulaşımın önemli alternatiflerinden Bursa Teleferik, kış sezonu öncesinde gerçekleştirilecek bakım ve teknik kontroller nedeniyle seferlerine geçici olarak ara verecek. 5 Ekim’de kapanması planlanan tesisin, çalışmaların tamamlanmasının ardından 26 Ekim’de yeniden hizmete alınması hedefleniyor. Uludağ’a ulaşımda özellikle turistler ve vatandaşlar tarafından yoğun kullanılan teleferik hattında, kış şartları 🚡