Ordu Boztepe Teleferik Bayramın İlk Günü Ücretsiz

Ordu Boztepe Teleferik Bayramın İlk Günü Ücretsiz :Ordu’nun seyir terası konumundaki Boztepe’ye ulaşımı sağlayan teleferiğin, Kurban Bayramı’nın ilk günü ücretsiz olacağı bildirildi.

Ordu’nun seyir terası konumundaki Boztepe’ye ulaşımı sağlayan teleferiğin, Kurban Bayramı’nın ilk günü ücretsiz olacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kent merkezinden yaklaşık 500 metre yükseklikteki Boztepe’ye çıkmak için kullanılan teleferiğin, bayramın ilk gününde ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.

Açıklamada, geçmişte bu tür uygulamaların yapıldığı ve halk tarafından memnuniyetle karşılandığı kaydedildi.

Etna Dağı'ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor - TeleferikHaber
GENEL

Etna Dağı’ndaki Teleferik Her Gün Doğayla Mücadele Ediyor

İtalya’nın simge doğal alanlarından biri olan Etna Dağı, her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlarken, dağın zirvesine ulaşımı sağlayan teleferik hattı da sıra dışı koşullar altında faaliyet göstermeye devam ediyor. Avrupa’nın en aktif yanardağlarından biri üzerinde hizmet veren teleferik sistemi, lav akıntıları, volkanik gazlar, yüksek sıcaklık ve sert rüzgarlarla mücadele ederek turistleri 🚡