Olympos Teleferik İyi Geçen Sezonu Kutladı

Alternatif turizmin en önemli merkezlerinden birisi olan ve Kemer Bölgesinin en büyük değerlerinin başında gelen Olympos Teleferik yılı oldukça iyi tamamlarken, başarıyı personeli ile birlikte kutladı.

Başarılı geçen 2019 yılının ardından Olympos Teleferik Yönetimi personele bir gece düzenledi. Geceye Teleferik Yönetim Kurulu Başkanı Paul Christen , Olympos Teleferik Yeni Yönetim Kurulu Delegesi Jürg Gisler, Tesis Teknik Müdürü Roland Streule , Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü ile Teleferik Personeli katıldı.

Geceye Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da katılıan isimler arasındaydı. Teleferik çalışanlarıyla tek tek sohbet edip hal hatır soran Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Teleferik Yönetimi ve Genel Müdür Haydar Gümrükçü ile yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü gecede yaptığı açıklamasında, ” Başarılı geçen bir sezonun ardından bu gecede birlikte olmak çok güzel. Önümüzde bizi daha da iyi bir z bekliyor. İnanıyorum ki, ekip olarak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yine bizleri bu gece yalnız bırakmayan Kemer Belediye Başkanımız Necati Toaploğlu’na da çok teşekkür ediyorum. Kemerimiz için geliştirilecek her türlü projede bizlerde elimizden gelen ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Gecede açıklamalarda bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Olympos Teleferik, sadece Kemer’in değil dünyanın en önemli alternatif turizm merkezlerinden biri konumunda. Teleferiğin, Kemer’e ve Antalya’ya sağladığı katkı çok büyük. Başarılarından dolayı tüm teleferik çalışanlarını tebrik ederim. Rekor üstüne rekor kıran teleferiğin çıtasını daha da yükselteceğine inancım tam. Hep beraber daha güzel başarılara imza atmak için ortak projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.(Turizmdosyası)

Antalya Teleferik Kazası Davasında Cezalar Belli Oldu - TeleferikHaber
Antalya

Antalya Teleferik Kazası Davasında Cezalar Belli Oldu

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde gerçekleşen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan teleferik kazasına ilişkin yargı sürecinde sona gelindi. Bir kişinin yaşamını yitirdiği, yedi kişinin ise yaralandığı facianın davasında mahkeme heyeti kararlarını açıkladı. 12 sanığın yargılandığı davada, aralarında işletme yöneticilerinin de bulunduğu 8 kişi hapis cezasına çarptırılırken, davanın en çok konuşulan isimlerinden Kepez 🚡
Bursa’da 23 Nisan’a Özel Teleferik Gidiş-Dönüş 200 TL Oldu - TeleferikHaber
Bursa

Bursa’da 23 Nisan’a Özel Teleferik Gidiş-Dönüş 200 TL Oldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl çok özel bir kampanya ile taçlandırıyor. Şehrin simgesi haline gelen Bursa Teleferik, bayram gününde kapılarını tüm vatandaşlara cazip bir fiyatla açıyor. Sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olarak hayata geçirilen bu adım, ailelerin çocuklarıyla birlikte unutulmaz bir gün geçirmesini 🚡
Antalya Tünektepe Teleferik Hattı Sökülüyor! - TeleferikHaber
Antalya

Antalya Tünektepe Teleferik Hattı Sökülüyor!

Antalya’nın simge noktalarından biri olan Sarısu-Tünektepe teleferik hattı, 12 Nisan 2024’te meydana gelen ve şehri yasa boğan kazanın ardından yaklaşık iki yıldır sessizliğini koruyordu. Bir kişinin hayatını kaybettiği, yedi kişinin yaralandığı ve onlarca kişinin saatlerce kabinlerde mahsur kaldığı trajedinin üzerinden geçen zamanın ardından, tesisin akıbeti Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı 🚡