Ordu’da Çocuklar Kayak Sporuyla Tanışacak

Ordu’da Çocuklar Kayak Sporuyla Tanışacak - TeleferikHaber
Ordu’da Çocuklar Kayak Sporuyla Tanışacak - TeleferikHaber

Ordu’da yaşayan çocuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından kayak sporuyla tanıştırılıyor. Büyükşehir Belediyesinin işletmesinde olan Kababüz ilçesi Çambaşı Yaylası’nda bulunan Doğa Tesislerinde çocuklara ücretsiz kayak eğitimi verilerek kayak sporuyla buluşmaları sağlanacak.

HEM ÖĞRENECEK HEM DE EĞLENECEKLER

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden ORBEL A.Ş. ve Ordu Kayak Kulübü iş birliğinde Ordu ilinde bulunan 8-10 yaş arası çocuklara temel kayak eğitimi verilecek. 8-9-10 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitimde kıyafet ve kayak takımı ücretsiz çocukların hizmetine sunulacak. Alanında uzman antrenörler tarafından verilecek eğitimde, çocuklar hem kayak yapmayı öğrenecek hem de karda doyumsuz vakit geçirecekler.

Ulaşımında Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak olan eğitiminden faydalanmak isteyen vatandaşlar ise 0554 887 50 18 numaralı telefon üzerinden rezervasyon yaptırabilecek.

Turizmde Değişen Ziyaretçi Profili Olympos Teleferik Verilerine Yansıdı - TeleferikHaber
Antalya

Turizmde Değişen Ziyaretçi Profili Olympos Teleferik Verilerine Yansıdı

Olympos Teleferik Genel Müdür Yardımcısı Haydar Culfa, turizm sezonunun Kemer bölgesindeki yansımalarını ve değişen ziyaretçi profilini değerlendirdi. Geçen yıla göre ziyaretçi sayısında yaklaşık yüzde 10’luk gerileme yaşandığını belirten Culfa, özellikle Uzak Doğu pazarındaki kayıplara karşılık Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) pazarından gelen talebin bölge turizmine destek olduğunu söyledi. Culfa, 🚡